3 modele de ceasuri care ar trebui să îți stârnească atenția

În lumea ceasurilor, alegerile sunt diverse și fiecare model are propriul său farmec și stil distinctiv. Trei modele care cu siguranță îți vor atrage atenția dacă ești în căutarea unor ceasuri sunt:

1. Festina 20670/3

Cu un cadran impunător de 44 mm, ceasul pentru bărbați Festina 20670/3 emană eleganță și rafinament.

Designul său combină perfect tonurile de albastru și argintiu, creând un aspect sofisticat și contemporan. Cadranul și cureaua sunt confecționate din oțel durabil, asigurând durabilitate și rezistență în timp. Sticla minerală protejează împotriva zgârieturilor și deteriorărilor, menținând claritatea afișajului.

Cu un mecanism quartz precis, acest ceas oferă o funcționare fiabilă și precisă, fiind ideal pentru utilizare zilnică sau în situații elegante. Etanșeitatea de până la 10 ATM îl face potrivit pentru activități subacvatice ușoare.

Produs în Spania sub umbrela renumitei mărci Festina, acest ceas este livrat în cutia producătorului, oferind o prezentare impecabilă și gata pentru a fi oferit ca un cadou deosebit sau purtat cu mândrie în fiecare zi și poate fi achiziționat de pe https://epantofi.ro/c/accesorii/ceasuri/marca:festina.

2. DKNY Soho D NY6686

Elegant și fermecător, ceasul acesta aduce o notă subtilă de lux în garderoba oricărei femei moderne. Cu o curea și un cadran confecționate din oțel inoxidabil, acest ceas emană rafinament și durabilitate.

Acest ceas este placat cu aur roz, ceea ce adaugă o notă de strălucire și eleganță, completând orice ținută cu o notă subtilă de glamour. Cu un mecanism quartz precis, acest ceas oferă un cronometraj fiabil și precis, fiind ideal pentru utilizare zilnică. Dimensiunea cadranului de 34 mm este perfect echilibrată, oferind o prezență subtilă și elegantă la încheietura mâinii.

Lățimea curelei de ceas de 16 mm asigură o potrivire confortabilă și elegantă. Sticla minerală protejează împotriva zgârieturilor și deteriorărilor, menținând aspectul impecabil al ceasului. Cu o etanșeitate de până la 5 ATM, acest ceas este potrivit pentru utilizare zilnică, rezistând la stropire și umezeală.

3. Emporio Armani Leo AR70014

Cu o eleganță subtilă și un design rafinat, ceasul acesta este un simbol al stilului și rafinamentului feminin.

Confecționat cu atenție din oțel inoxidabil, atât curea cât și cadranul aduc un aer de durabilitate și lux. Culoarea argintie conferă ceasului o notă clasică și versatilă, potrivindu-se cu ușurință oricărei ținute elegante. Mecanismul quartz asigură o precizie remarcabilă în măsurarea timpului, iar funcția de indicator pentru dată adaugă utilitate și rafinament.

Cu o dimensiune a cadranului de 36 mm și o grosime de 10 mm, acest ceas oferă o prezență subtilă și delicată la încheietura mâinii. Sticla minerală protejează cadranul împotriva zgârieturilor și deteriorărilor, menținându-i aspectul impecabil. Etanșeitatea de până la 5 ATM conferă ceasului rezistență la stropire și umezeală, făcându-l potrivit pentru utilizare zilnică.

Alegeți unul dintre aceste ceasuri epantofi și veți adăuga cu siguranță un element de stil și eleganță garderobei dvs., fiind pregătit/ă pentru orice ocazie cu încredere și stil.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *