Netflix Weekend: Top filme noi de neratat

Weekend-ul este momentul perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de câteva filme bune, iar Netflix este o sursă bogată de conținut de divertisment. Cu o varietate de filme noi adăugate constant la biblioteca lor, există mereu ceva interesant de văzut. Iată o selecție de filme noi pe Netflix pe care să le adăugați la lista voastră de vizionare pentru weekend:

1. „The Power of the Dog” (2021)

„The Power of the Dog” este un film dramă regizat de Jane Campion și este una dintre cele mai bune producții din 2021. Filmul urmărește povestea a doi frați care gestionează o fermă de vite în Montana, iar intrarea în viața lor a unei femei și a fiului ei schimbă totul. Cu interpretări remarcabile și o poveste complexă, acest film este un must-see.

2. „Don’t Look Up” (2021)

„Don’t Look Up” este o comedie neagră scrisă și regizată de Adam McKay. În centrul poveștii se află doi astronomi care descoperă un asteroid care se îndreaptă spre Pământ și care poate duce la distrugerea planetei. Cu un ansamblu impresionant de actori, inclusiv Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence, acest film oferă o satiră inteligentă asupra politicii și mass-media.

3. „The Lost Daughter” (2021)

„The Lost Daughter” este un film regizat de Maggie Gyllenhaal și este bazat pe un roman al autoarei Elena Ferrante. Filmul explorează povestea unei femei care se retrage la o plajă din Grecia pentru a se relaxa, dar întâlnirea cu o familie și o mamă tânără o face să reflecteze asupra propriilor alegeri și ale vieții.

4. „The Guilty” (2021)

„The Guilty” este un thriller psihologic care urmărește un operator de dispecerat 911 care se confruntă cu o apel misterios și tensionat. Cu Jake Gyllenhaal în rolul principal, acest film captivant vă va ține cu sufletul la gură pe tot parcursul său.

5. „The Harder They Fall” (2021)

Dacă sunteți fan al filmelor western, „The Harder They Fall” vă va încânta cu siguranță. Acest film aduce un omagiu genului western și aduce în prim-plan o poveste plină de acțiune și personaje carismatice. Cu Idris Elba și Regina King în distribuție, filmul oferă o experiență de vizionare plină de adrenalina.

6. „tick, tick… BOOM!” (2021)

„tick, tick… BOOM!” este un film muzical regizat de Lin-Manuel Miranda și este o adaptare a spectacolului muzical cu același nume al compozitorului Jonathan Larson. Filmul urmărește viața unui compozitor aspirant din New York și lupta sa pentru a-și realiza visul. Cu momente muzicale captivante și interpretări remarcabile, acest film este un deliciu pentru fanii muzicalelor.

7. „The Mitchells vs. The Machines” (2021)

Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni de divertisment pentru întreaga familie, „The Mitchells vs. The Machines” este alegerea perfectă. Acest film de animație urmărește aventurile unei familii disfuncționale care se găsește în mijlocul unei revolte a roboților. Cu umor inteligent și animații impresionante, acest film va aduce bucurie atât copiilor, cât și adulților.

Aceasta este doar o mică selecție din filmele noi și interesante pe care le puteți găsi pe Netflix în acest weekend. Indiferent de gusturile voastre cinematografice, există cu siguranță ceva care vă va captiva și vă va oferi momente de relaxare și distracție. Așa că pregătiți popcorn-ul și bucurați-vă de serile de film în confortul casei voastre.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *