Promovarea proiectului #IdeiSimple în Noiembrie 2023

link building

IdeiSimple.ro accelerează tare toată luna Noiembrie 2023 din mai multe unghiuri bine definite. Strategii de promovare, networking și mult link building pentru un SEO off-page durabil și eficient în timp.

După ce fuziunea dintre câteva bloguri s-a efectuat cu succes pe IdeiSimple, cu un număr de 309 articole, în luna Octombrie 2023 Bucuros s-a ocupat să mențină site-ul actualizat zilnic cu articole noi. Astfel în acest moment, pe acest blog sunt 340 de articole.

Însă nu despre prezent vreau să vă povestesc, ci despre viitorul apropiat al acestui proiect și modul în care îl vom promova. Urmând să revenim cu update-uri periodice despre evoluția proiectului IdeiSimple.ro

În primul rând, proiectul își propune să depășească numărul de 400 de articole la finalul lunii Noiembrie 2023. De mare ajutor o să fie în continuare Bucuros, însă Dana s-a apucat și ea să publice articole noi pe blog dar muncește să programeze câte un nou articol zilnic pentru toată luna viitoare.

Florin Ionuț se alătură și el echipei IdeiSimple.ro și urmează să publice primele sale articole. Acestea fiind spuse, conținut nou pe site are cine să publice, iar despre promovare vom face în felul următor:

  1. Ababei Online ne ajută cu 10 advertoriale SEO pe 10 bloguri diferite din propria rețea.
  2. Alți 3 bloggeri ne ajută cu câte un articol publicitar pe propriul blog și câte un link la recomandări.
  3. Bucuros o să lase peste 300 de comentarii pe diferite bloguri românești cu link către IdeiSimple.
  4. Publicat 10 guest post-uri pe 10 bloguri românești diferite cu link spre IdeiSimple.ro la final.
  5. Colaborare cu minim 5 bloguri pentru plasare banner cu link spre IdeiSimple.ro

În momentul de față, IdeiSimple.ro probabil că nu are vizitatori deloc, însă în următoarele ore adăugăm toate instrumentele de care este nevoie pentru a promova și optimiza blogul cât mai bine și a-l putea monitoriza de la bun început.

Momentan cam acestea sunt detaliile pe care le pot face publice. Abia aștept să revin cu un nou update despre acest nou proiect.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *