Cele mai captivante filme de acțiune de pe Netflix

filme actiune netflix

Platforma de streaming Netflix oferă o gamă largă de filme de acțiune, potrivite pentru toți iubitorii de aventură și adrenalină. Dacă ești în căutarea unor filme captivante care să îți țină răsuflarea și să îți ofere doze mari de suspans, ai ajuns în locul potrivit. În acest articol, vom prezenta o selecție de filme de acțiune de pe Netflix care promit să te țină lipit de ecran.

1. „Extraction” (2020): În acest film de acțiune intens, Chris Hemsworth interpretează un mercenar plătit să salveze un băiat răpit în India. Scenele de luptă bine coregrafiate și suspansul permanent fac din acest film o alegere excelentă pentru fanii genului.

2. „Mad Max: Fury Road” (2015): Acest film din seria Mad Max este plin de acțiune și adrenalină. Acțiunea are loc într-un deșert post-apocaliptic, unde Max și Furiosa luptă pentru supraviețuire în mijlocul unui conflict intens.

3. „John Wick” (2014): Keanu Reeves este protagonistul unui fost asasin care se întoarce în lumea interlopă pentru a-și răzbuna câinele și pentru a se confrunta cu cei care i-au atins inima.

4. „The Dark Knight” (2008): În această continuare a trilogiei lui Christopher Nolan, Batman se confruntă cu unul dintre cei mai iconici antagoniști, Joker-ul interpretat de Heath Ledger.

5. „Inception” (2010): Deși nu este strict un film de acțiune, „Inception” aduce o combinație captivantă de elemente de thriller și acțiune. Leonardo DiCaprio îl joacă pe Dom Cobb, un hoț care intră în visele altora pentru a fura secrete prețioase.

6. „The Old Guard” (2020): Charlize Theron este lidera unui grup secret de mercenari nemuritori în acest film plin de acțiune, bazat pe un roman de benzi desenate.

7. „Ex Machina” (2014): O combinație de știință ficțiune și suspans, „Ex Machina” urmărește povestea unui tânăr care trebuie să evalueze inteligența artificială a unei roboți feminine extrem de avansate.

8. „The Raid: Redemption” (2011): Acest film indonezian este renumit pentru scenele sale de luptă coregrafiate excelent. Un grup de polițiști se infiltrează într-o clădire controlată de un lord al drogurilor și trebuie să lupte pentru a supraviețui.

9. „Mission: Impossible – Fallout” (2018): Tom Cruise se întoarce ca Ethan Hunt în această continuare a seriei „Mission: Impossible”. Cascadele spectaculoase și povestea captivantă fac din acest film o alegere excelentă pentru iubitorii de acțiune.

10. „The Matrix” (1999): Acest clasic al științei ficțiune și acțiunii urmărește povestea lui Neo, interpretat de Keanu Reeves, care descoperă că lumea în care trăiește este de fapt o simulare computerizată.

Indiferent de preferințele tale în materie de acțiune, Netflix oferă o selecție variată de filme care te vor ține în priză și te vor transporta în aventuri pline de adrenalină. De la lupte spectaculoase la puzzle-uri mentale complexe, aceste filme de acțiune te vor captiva și te vor face să simți că faci parte din acțiune.

Articole Recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *